Contact met de Happy Hashimoto Foundation

De ziekte van Hashimoto is de meest voorkomende auto-immuunziekte ter wereld en in veruit de meeste gevallen de veroorzaker van een trage schildklier. Toch is Hashimoto nog steeds erg onbekend en maakt het zelden onderdeel uit van de diagnose. Dit moet veranderen.

” Aanpassen van de voeding en leefstijl kan leiden tot afname van klachten van auto-immuunziekten en dus ook bij een trage schildklier. Het is daarom belangrijk dat schildklierpatiënten weten dat zij Hashimoto hebben, zodat zij naast het slikken van medicatie zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen over hun gezondheid.

Tijd voor meer bekendheid voor deze aandoening met de focus op vroegtijdige diagnose en heldere voorlichting aan patiënt. “

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over het werk van de Foundation? Wil je graag samenwerken of heb je goede ideeën voor het creëeren van meer awareness rond de ziekte van Hashimoto of het verbeteren van de voorlichting aan professionals of patiënten? Laat van je horen via het contactformulier hieronder.

Stuur je liever direct een email? Dat kan. Stuur je mail naar info@hashimotofoundation.nl

CONTACTFORMULIER

10 + 7 =

DONEREN

Jouw gift helpt om meer (h)erkenning voor Hashimoto mogelijk te maken

Te veel schildklierpatiënten lopen onnodig lang rond met restklachten van een trage schildklier. Zij weten niet dat zij een auto-immuunziekte hebben en weten niet dat zij met aanpassingen van leefstijl hun klachten sterk kunnen verminderen. Help je mee dit te veranderen?

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief